Tom Sheckells

I have a strange precompile problem

Discussion created by Tom Sheckells on Jan 15, 2010
Latest reply on Jan 19, 2010 by Tom Sheckells

Hi,

     In the IDE my project precompiles and executes just fine.  When I run a batch precompile, I get the following message:

 

E:\BlazeDeployments\TomCat\BenefitAssignment>java -Xms512m -Xmx1024m -DADVISOR_H
OME=E:\Blaze\Advisor67  -Doracle.net.tns_admin=C:\oracle\product\10.2.0\client_1
\network\ADMIN -Duser.buildType=CobolBuild  -Duser.debugBuild=false com.blazesof
t.server.deploy.tools.NdAdvisorProjectCompiler -server E:/bat/TomCobolCodeGen.se
rver -generateCode -verbose
Starting code generation

Exception while compiling the Advisor project
Compilation failed: 1 error(s), 0 warning(s).
COBOL.rb(679) Error: null

     I can export the .rb and look at it, but nothing there looks incorrect.  Here is the .rb around line 679:

 

if (debug) then {print("processing select_Tom_Test_Group_Components group")}

select_Tom_Test_Group_ComponentsLocal();

 

 

ApplyFiltering();

 

print ("driver ruleset done.");

}

 

function selectItems

for {

theCobolClaim : a WCSRULMD,

theMatchingIds : a WCSRLOPD

}

is {

print("Entering Blaze =================================");

 

conversionSuccess is a boolean initially convertIncomingToBlaze(theCobolClaim);

 

if (debug) then

{

print("In Select Items after Convert to Blaze");

 

 

     The red line is the actual line 679 and looks OK to me.  How do I go about determining what is wrong?

 

     Thanks for your help,

 

     Tom Sheckells

Outcomes